Start 2 Toertocht 2016 - VOLZET

Ga naar beneden

Start 2 Toertocht 2016 - VOLZET Empty Start 2 Toertocht 2016 - VOLZET

Bericht van Gert D. op zo maa 20, 2016 8:16 pm

De inschrijvingen voor de S2Toertocht reeks is afgesloten na 30 inschrijvingen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dit jaar plannen we geen Start 2 Skate voor volwassenen, maar een Start 2 Toertocht – zodoende kunnen we sneller de weg op en kunnen we meer tochtjes rijden.  De afgelopen jaren hebben we vastgesteld dat zonder zaal of overdekte ruimte, het seizoen te kort is om beginnende skaters voor het begin van de zomer het nodige vertrouwen te geven om zelfstandig of in groep de weg op te gaan.

We verwachten dan ook van de deelnemers van de Start 2 Toertocht reeks dat ze in het verleden al geskate hebben. Deze reeks is dus NIET bedoeld voor absolute beginners maar wel voor skaters die meer willen dan skaten op een pleintje, zeedijk of het fietspad in de buurt.

Tijdens de eerste 2 - 3 sessies oefenen we de stoptechnieken en andere skatevaardigheden, zodat we daarna al snel op weg kunnen voor een skate tocht. De deelnemers worden opgesplitst per niveau voor een aangepaste skatetoer onder begeleiding. Tijdens de reeks is het mogelijk om van groep te veranderen.

De eerste tochten zullen maximaal 5 km lang zijn.  Naar het einde van de Start 2 Toertocht sessies, hopen we tochtjes te rijden van zo’n 15 km.
Het is de bedoeling dat iedereen zo zijn grenzen kan verleggen en zijn techniek kan verbeteren op een veilige en aangename manier.

Deelname aan de Start 2 Toertocht reeks (10 sessies van 1u30’), een jaar lidgeld en een 24u/7d verzekering voor 2016 kost €45.00.

We vragen aan de deelnemers om steeds een helm te dragen, pols-, knie- en elleboogbescherming is ten zeerste aan te raden.

De Start 2 Toertocht sessies starten op woensdag 13 april om 19u00 aan de Warot sporthal.

Gert D.

Aantal berichten : 566
Registratiedatum : 03-10-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum