10 sessies Start 2 Skate voor Volwassenen vanaf Woensdag 4 Maart in de Sporthal v Erps-Kwerps

Ga naar beneden

10 sessies Start 2 Skate voor Volwassenen vanaf Woensdag 4 Maart in de Sporthal v Erps-Kwerps Empty 10 sessies Start 2 Skate voor Volwassenen vanaf Woensdag 4 Maart in de Sporthal v Erps-Kwerps

Bericht van Gert D. op wo feb 04, 2015 3:37 pm

Ook in 2015 gaan we verder met de Start2Skate sessies (8de seizoen). Maar dit jaar zal de reeks vroeger starten en doorgaan in en rond de sporthal van Erps-Kwerps. Er zijn 10 sessies van een uur voor volwassenen, die starten op woensdag 4 Maart vanaf 19u00. De deelnemers worden verdeeld over 2 groepen, volgens hun niveau.

Dank zij de samenwerking met de gemeente Kortenberg, kunnen we dit jaar al in Maart starten in de sporthal van Erps-Kwerps. Na 4 sessies, wanneer het zomeruur ingaat en het weer het toelaat, kunnen we buiten de reeks verder zetten. Indien het geregend heeft, kan de S2S sessie nog binnen doorgaan.
Dus dit laat ons toe om terug 10 sessies te plannen, zodat we begin Mei, klaar zijn voor het skateseizoen.

Voor de S2S jongeren sessies zoeken we nog een oplossing. De sporthal is slechts een uur vrij en de lesgevers van de jongeren (Karlien, Karen en Jonathan) zijn in September 2014 gestart met hogere studies, wat hun beschikbare tijd beperkt.


Gert D.

Aantal berichten : 558
Registratiedatum : 03-10-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum